Book a call

LEDIGA JOBB

Här kommer du hitta mer information om alla lediga jobb hos oss på Saleshub. Just nu kan du skicka in ditt CV för en spontanansökan så kontaktar vi dig när vi har tjänster som skulle passa dig. 

ÖPPEN ANSÖKAN SÄLJJOBB
ÖPPEN ANSÖKAN FÖRSÄLJNINGSCHEFSJOBB

 Senior Sales Manager till Orbyt i Stockholm

Orbyt Àr ett ledande företag inom finansiell teknologi med en framtrÀdande nÀrvaro pÄ den nordiska marknaden. Bolaget har etablerat sig som en marknadsledare inom faktura- och betallösningar i Norden. Dess plattform erbjuder innovativa och effektiva lösningar för företag som strÀvar efter att optimera sin fakturering och betalningshantering.

Orbyt söker en Senior Sales Manager med gedigen branscherfarenhet och bevisad framgÄng inom försÀljning av finansiella lösningar. I rollen som Sales Manager kommer du att vara en nyckelperson i Orbyt Stockholms sÀljteam med ansvar för att hantera och utveckla ett specifikt kundsegment.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Account Manager till ServicePlace

ServicePlace Àr en innovativ plattform som skapades för att lyfta fram hantverkarnas skicklighet i rampljuset och driva yrkesstoltheten och deras karriÀr framÄt.

ServicePlace har tre mÄlgrupper, den första Àr hantverkare eftersom plattformen lyfter fram och belönar hantverkares engagemang, vilket motiverar deras professionella tillvÀxt. Deras andra mÄlgrupp Àr hantverksföretagen dÄ ServicePlace stÀrker bolagens varumÀrke och ger ytterligare affÀrsmöjligheter samt förenklar rekrytering och personaladministration.

Den tredje Àr konsumenterna dÄ plattformen samlar omdömen och expertis pÄ ett och samma stÀlle, sÄ att hitta och vÀlja hantverkare blir enklare och tryggare.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Internationell Sales Manager till Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholms resa började 2015 dÄ dem upplevde att ridsportsmarknaden saknade exklusiva ridklÀder med hög modegrad och kvalitet, likvÀl som matchande set för hÀst och ryttare. Det blev startskottet för deras vision att förÀndra en traditionell bransch inom ridmode.

I rollen som Sales Manager sÄ kommer du att ansvara för bolagets B2B kunder i 27 lÀnder sÄ det Àr av yttersta vikt att du brinner för försÀljning och affÀrsutveckling. 

Du kommer att jobba nÀra VD, CFO och marknadschef och faststÀlla budget och plan för utveckling av Equestrian Stockholms varumÀrke inom B2B.

Du Àr stÀndigt pÄ jakt efter nya affÀrsmöjligheter och vÀrdesÀtter samtidigt de befintliga affÀrerna. DÀrför engagerar du dig aktivt i att bÄde knyta kontakter med nya kunder och vÄrda relationerna med de befintliga.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Junior Equity Sales till Kapita Investment Group

Kapita Investment Group Àr en framstÄende aktör inom investment sektorn, dedikerad till att tillgodose vÀxande företags behov genom kapitalanskaffning samtidigt som de skapar vÀrde för deras investerare. Bolagets fokus ligger pÄ innovativa företag pÄ den nordiska och globala marknaden, dÀr de spelar en aktiv roll i att driva utvecklingen och framgÄngen för dessa bolag.

I rollen som Junior Equity Sales hos Kapita Investment Group har du ansvaret att skapa och stÀrka ditt eget nÀtverk av investerare. Din roll Àr central och du rÀds inte för att lyfta lur, upprÀtthÄlla och vÄrda relationer med bÄde nya och befintliga kunder. Du kommer Àven att fungera som bolagets huvudsakliga kontaktperson nÀr det gÀller deras investeringar. Ditt primÀra ansvar Àr att förmedla investeringsmöjligheter genom att svara pÄ frÄgor och tillhandahÄlla relevant information som behövs för att underlÀtta vÀlgrundade beslut.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Sales Development Representative till Better Truckin'

Better Truckin' Àr en SaaS-lösning som transformerar transportbranschen med sin molnbaserade plattform för intelligent transportplanering. Den erbjuder skalbarhet och flexibilitet för olika anvÀndare inom transportsektorn genom funktioner som realtidsspÄrning, automatiserad fakturering, planering, optimering av rutter, CO2-berÀkning med mera.

Better Truckin' planerar att expandera internationellt med en sÀrskild fokus pÄ Norden. Deras innovativa lösningar har potential att revolutionera transportsektorn Àven i dessa lÀnder.

I rollen som Sales Development Representative kommer du prospektera och skapa kontakt med nya potentiella kunder för att matcha deras behov med bolagets erbjudande. Du ansvarar för att boka och genomföra ett infomöte och ge ett första intryck av Better Truckin’. 

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Account Manager till Bitio

Bitio jobbar med systemutveckling och skrÀddarsyr system Ät sina kunder. Bolaget befinner sig i en spÀnnande fas med ökad omsÀttning pÄ 120% senaste tvÄ Ären, fler hÀrliga medarbetare och god lönsamhet. Med en stark kundnöjdhet och vidare rekommendationer blev det startskottet pÄ succén som gör att bolaget befinner sig pÄ en stark tillvÀxtresa. Bitio identifierar sig som ett bolag som verkligen bryr sig, bÄde om sina anstÀllda och kunder.

Bitio har praktiskt taget lyckats vÀxa genom att förÀdla sina befintliga kunder, sÄ det finns en jÀtte potential att fÄ in nya affÀrer. Bolaget har höga tillvÀxtmÄl och söker en person som vill vara med pÄ resan.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Internationell Key Account Manager till Kelly White

Kelly White Àr ett nikotinsnusvarumÀrke inriktat mot kvinnor. Produkten sticker ut i mÀngden och Àr kÀnd för sin lÄngvariga smak, stilrena design, samt deras ikoniska refilldosor Kelly Collection. Kelly White Àr ett bolag i stÀndig utveckling av premiumförpackningar som alltid strÀvar efter innovation. Nu expanderar bolaget och söker fler nyckelpersoner som vill vara med pÄ tillvÀxtresan.

Du kommer att ha helhetsansvar för Kelly Whites försÀljning gentemot nya och befintliga kunder som innefattar distributörer, butikskedjor och e-handlare, bÄde inom Sverige och internationellt. Ditt frÀmsta fokus kommer dÀremot att ligga pÄ nykundsbearbetning dÄ branschen vÀxer och distributörer över hela vÀrlden hÄller pÄ och stÀller om för att ta in nikotinpÄsar, sÄ tillvÀxten med nya potentiella kunder Àr stor. 

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 SÀljare till Robin Sthlm AB

Robin Sthlm AB Àr en av branschens frÀmsta leverantörer av kontorstjÀnster och produkter. De specialiserar sig pÄ att identifiera och skrÀddarsy helhetslösningar för sina kunder. Med över 20 Ärs erfarenhet har de etablerat sig som en pÄlitlig partner för företag i StockholmsomrÄdet. 

Bolaget har skapat de bÀsta förutsÀttningarna för allt som rör en arbetsplats och levererar ett stort sortiment av tjÀnster och produkter. Deras personal, bestÄende av 50 medarbetare fördelade över olika avdelningar inklusive försÀljning, lager/packning och transport, arbetar tillsammans för att sÀkerstÀlla en effektiv och smidig leverans till deras kunder.

Nu utökar Robin Sthlm AB och söker efter en erfaren och engagerad sÀljare till teamet.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Sales Manager till LexEnergy

LexEnergy utvecklar nÀsta generations ultrasnabbladdare till elbilar. Bolaget ligger i framkant nÀr det gÀller att utveckla innovativa energilösningar, snabbladdningsinfrastruktur till elbilar samt flexibla resurser till elnÀtet. Med deras patenterade lösning LexHub möjliggör bolaget, tillsammans med laddoperatörer, dagligvaruhandel och fastighetsbolag, snabbladdning i stadsmiljö samt förstÀrkning av det lokala och nationella elnÀtet. 

I rollen som Sales Manager sÄ kommer du att ansvara för ett befintligt sÀljteam och du kommer vara en sÀljande försÀljningschef med egen sÀljbudget. Du kommer att ansvara för att coacha sÀljteamet, genomföra uppföljningar, leda utbildningspass och ha ett övergripande ansvar för hela sÀljprocessen.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Sales Representative till LexEnergy

LexEnergy utvecklar nÀsta generations ultrasnabbladdare till elbilar. Bolaget ligger i framkant nÀr det gÀller att utveckla innovativa energilösningar, snabbladdningsinfrastruktur till elbilar samt flexibla resurser till elnÀtet. Med deras patenterade lösning LexHub möjliggör bolaget, tillsammans med laddoperatörer, dagligvaruhandel och fastighetsbolag, snabbladdning i stadsmiljö samt förstÀrkning av det lokala och nationella elnÀtet. 

I rollen som Sales Representative kommer du prospektera och skapa kontakt med nya potentiella kunder för att matcha deras behov med bolagets erbjudande. Du ansvarar för att boka och genomföra ett intromöte och ge ett första intryck av LexEnergy och deras produkter. 

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Sales Manager till Orbyt DK

We are now looking for an established salesperson with the ambition to take the next step in their career to become part of an international company in fintech and transaction solutions. Orbyt is a successful company and has the goal of continuing to build an organisation of skilled and ambitious sellers who are committed to driving sales and growth with a customer-oriented focus. You will be responsible for driving complex sales engagements in the corporate segment towards the Swedish market.

In the role of Sales Manager, you will be part of the company's sales team and own a specific customer segment with responsibility for selling the company's platform, which is the Nordic market leader in invoice and payment solutions. The goal is to build a productive pipeline and to maximise revenue through active engagement in building business with new customers.

 

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Senior Account Manager till SBP

Sustainable Business Partner (SBP) Àr en helhetsleverantör inom greentech och arbetar uteslutande mot B2B-marknaden inom grön teknik och förnyelsebar energi. Bolaget Àr just nu inne i en stark tillvÀxtfas varpÄ det kommer finnas goda möjligheter för rÀtt kandidat att utvecklas och vÀxa i organisationen kommande Är.

I rollen som Senior Account Manager inom B2B blir du SBP:s ansikte och röst utÄt gentemot deras kunder, frÀmst fastighetsbolag och större företag. Du kommer att arbeta i ett litet sammansvetsat team som prÀglas av stark laganda och eget ansvar. Med Stockholm som utgÄngspunkt ansvarar du för att bearbeta potentiella prospekts/bestÀllare för att boka och inleda en affÀrsrelation via ett första möte. DÀrefter vÀntar flertalet möten frÄn teknisk och finansiell förstudie till slutgiltig offert och rekommendation.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Franchisetagare till Clubtan

i hela Sverige

CLUBTAN Àr den snabbast vÀxande solkedjan i Danmark med över 400 000 registrerade medlemmar i deras databas. De har ca 100 CLUBTAN-salonger i Danmark och 60 franchisetagare. De Àr dÀrför en av Europas snabbast vÀxande franchisekedjor och fortsÀtter deras expansion i snabb takt med stor ekonomisk framgÄng. I dagslÀget finns de i Danmark, England, NederlÀnderna och nu expanderar bolaget i Sverige och söker dÀrför nya franchisetagare i hela landet.

AffÀrsmodellen bygger pÄ obemannade solningscenter som Àgs och drivs av enskilda Àgare men centralt servas av franchisegivaren. CLUBTAN investerar kraftigt i banbrytande teknologi för att sÀkerstÀlla den bÀsta kundupplevelsen och problemfri administration för vÄra franchisetagare.

Redan efter det första Äret börjar salongerna generera vinst, vilket gör CLUBTAN till en stabil investering.

 

LÄS MER OCH ANSÖK I STOCKHOLM
LÄS MER OCH ANSÖK I GÖTEBORG

 SÀljkonsult till Solinstallationer

Solinstallation i Sverige AB grundades i BorlÀnge, Dalarna och stÄr just nu inför en kraftig expansionsfas.

Bolaget genomför installationer av solceller, elbilsladdare och ödriftsanlĂ€ggningar – allt med mĂ„ngĂ„rig egen kompetens samlad. De strĂ€var alltid efter att förstĂ„ kundens unika behov och de erbjuder den senaste tekniken och de senaste trenderna inom omrĂ„det sĂ„ kunderna fĂ„r innovativa och skrĂ€ddarsydda lösningar. 

Solinstallationer söker en erfaren sÀljkonsult av sol-installationer som ska ansvara för en hel region som strÀcker sig frÄn VÀsterÄs till Uppsala. Samt en konsult för en hel region som tÀcker Dalarna. Som konsult har du möjlighet att ingÄ i en koncern i stark tillvÀxt dÀr du kommer jobba med nykundsbearbetning och utveckla försÀljningen i den nya regionen.

 

LÄS MER OCH ANSÖK I VÄSTERÅS-UPPSALA

Franchisetagare till

JMS Vattenrening

JMS Vattenrening startades 1994 i Örebro med en tydlig affĂ€rsidĂ© – att leverera driftsĂ€kra vattenreningsfilter med hög kvalitet till rĂ€tt pris. 

Idag finns JMS pÄ ett 20-tal orter över hela landet. JMS Vattenrening förser hushÄll över hela landet med anpassade vattenrening lösningar för ett sundare vatten. JMS finns nÀra sin mÄlgrupp och hjÀlper privatkunder med allt frÄn analys och installation till underhÄll och service.

Som Franchisetagare och SÀljare till JMS Vattenrening sÀljer och marknadsför du vattenreningssystem till enskilda hushÄll, fritidshus och lantbruk med egen vattentÀkt. JMS Vattenrening erbjuder ett beprövat system med utbildning, löpande support och stöd.

Bolaget söker Franchisetagare i 17 orter runt om i Sverige lÀs mer och ansökan nedan. 

  

LÄS MER OCH ANSÖK - BORLÄNGE
LÄS MER OCH ANSÖK - BORÅS
LÄS MER OCH ANSÖK - FALUN
LÄS MER OCH ANSÖK - GÄVLE
LÄS MER OCH ANSÖK - HALMSTAD
LÄS MER OCH ANSÖK - HUDIKSVALL
LÄS MER OCH ANSÖK - KALMAR
LÄS MER OCH ANSÖK - KARLSKRONA
LÄS MER OCH ANSÖK - KRISTIANSTAD
LÄS MER OCH ANSÖK - KUNGSBACKA
LÄS MER OCH ANSÖK - SUNDSVALL
LÄS MER OCH ANSÖK - TRANÅS/NÄSSJÖ
LÄS MER OCH ANSÖK - UMEÅ
LÄS MER OCH ANSÖK - VISBY
LÄS MER OCH ANSÖK - VÄXJÖ
LÄS MER OCH ANSÖK - ÖSTERSUND
LÄS MER OCH ANSÖK - LULEÅ