Book a call

LEDIGA JOBB

Här kommer du hitta mer information om alla lediga jobb hos oss på Saleshub. Just nu kan du skicka in ditt CV för en spontanansökan så kontaktar vi dig när vi har tjänster som skulle passa dig. 

ÖPPEN ANSÖKAN SÄLJJOBB
ÖPPEN ANSÖKAN FÖRSÄLJNINGSCHEFSJOBB

 Account Manager till

bolag inom fintech och transaktionslösningar

I rollen som Account Manager så kommer du att ingå i bolagets säljteam och äga ett specifikt kundsegment med ansvar att sälja bolagets plattform, som är nordisk marknadsledare inom faktura och betallösningar. 

Du kommer att ansvara för att driva komplexa försäljningsengagemang inom företagssegmentet mot den svenska marknaden.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Teknisk säljare till

Kompauto

Kompauto Nordic är en ledande leverantör i Skandinavien av mätinstrument och ventiler för vätska, luft och gas till processindustri, kommuner, universitet och maskinbyggare. Bolaget finns i Sverige och Norge och vill nu utöka deras säljteam i Sverige med en Teknisk säljare som ska skapa affärer i Skåne och Danmark.

I rollen som som Teknisk säljare på Kompauto så kommer du att ha ett rörligt jobb med mycket frihet under eget ansvar. Ditt främsta fokus kommer ligga på att hitta nya kunder, bygga långvariga relationer, och skapa affärer inom B2B i Skåne och Danmark.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Maskinsäljare till Agder Gruppen

i Stockholm

Agder Gruppen är en totalleverantör till entreprenadbranschen och har på kort tid vuxit till att bli en stor aktör som omsätter ca 2 miljarder NOK kunder över hela världen och växer kraftigt.

Som Maskinsäljare i Stockholm så kommer du ansvara för försäljning av entreprenadmaskiner och tillhörande utrustning. Du kommer att Identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter samt bygga och underhålla starka kundrelationer genom proaktivt försäljningsarbete. Försäljningen kommer ske via fysiska möten ute hos kund och som säljare kommer du jobba med stora affärer och ha en omfattande budget. 

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Maskinsäljare till Agder Gruppen

i Göteborg

Agder Gruppen är en totalleverantör till entreprenadbranschen och har på kort tid vuxit till att bli en stor aktör som omsätter ca 2 miljarder NOK kunder över hela världen och växer kraftigt.

Som Maskinsäljare i Göteborg så kommer du ansvara för försäljning av entreprenadmaskiner och tillhörande utrustning. Du kommer att Identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter samt bygga och underhålla starka kundrelationer genom proaktivt försäljningsarbete. Försäljningen kommer ske via fysiska möten ute hos kund och som säljare kommer du jobba med stora affärer och ha en omfattande budget. 

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Account Manager till

Eduhouse

Eduhouse är den ledande leverantören av Learning as a Service (LaaS) i Norden. Eduhouse grundades i Finland 2002 och har över 280 000 användare i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

I din roll som Account Manager kommer du sälja utbildningslösningar i form av utbildingspaket och ha ett helhetsansvar från att boka och genomföra kundmöten, till att följa upp och slutföra affärer. Du kommer även få hjälp med bokade möten av en mötesbokare och du får till och med en ersättning för dina egna bokade möten.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Area Sales Coach till

Swedala Tak

Swedala Tak grundades 2014 och är idag ledande på att leverera högkvalitativa takbyten till privatpersoner runt om i Sverige. Swedala Tak har bred kunskap inom takläggning och monterar alla typer av tak och kombinerar takbytet med ett erbjudande om solcellsinstallation.

Du kommer vara en av tre Area Sales Coacher i Swedala Tak och ansvara för 10-15 Franchisetagare. Du påverkar deras resultat genom att leda, coacha, inspirera och kravställa dem att nå sina mål inom försäljning och kundnöjdhet. I rollen kommer du resa och besöka franchisetagare i bland annat Skåne, Göteborg, Jönköping och Kalmar som är din region.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Mediasäljare till

Östgötatidningen

Östgötatidningen är en populär lokal gratistidning i västra Östergötland med 60,000 läsare som distribueras varje vecka. Den innehåller de senaste lokala nyheterna från hela Östergötland. Gratistidningarna är kanske Sveriges bästa räckviddsmedie

I din roll som Mediasäljare säljer du tidningsannonser med fokus på print. Du ansvarar för hela säljprocessen vilket innebär allt från prospektering, möte med relevanta beslutsfattare till att avsluta affären. Du kommer ingå i ett team med 10 andra drivna personer och utgår från deras kontor i Mjölby.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Key Account Manager till

Senergia

Senergia grundades 2018 och har snabbt utvecklats till en ledande nordisk leverantör och kunskapshubb för solenergilösningar och finns i Sverige, Norge och Finland och Danmark.

Som Key Account Manager kommer du att ansvara för hela säljprocessen och kommer vara en del av det befintliga Senergia Nordic-teamet. Du kommer bearbeta både befintliga och nya kunder. Du kommer ha ansvar för en betydande budget, stora konton och komplexa affärer.

Ditt mål är att positionera och växa Senergias verksamhet i Mälardalen och du utgår från huvudkontoret i Stockholm. Du kommer ha en nyckelroll i organisationen för att säkerställa Senergias tillväxt och expansion i Sverige. 

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Account Manager till

Clarify

Clarify är specialister på Konsult och Rekryteringslösningar inom området Ekonomi och Finans, deras kunder är bland annat Ekonomi och Finansfunktioner på några av Sveriges ledande bolag.

I denna roll kommer du att ansvara för försäljning av konsult- och rekryteringslösningar inom ekonomi och finans. Rollen innebär att självständigt ansvara för kundbearbetning, för både befintliga och nya kunder. Deras kontor ligger på Drottninggatan mitt i Stockholms City.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Account Manager till

React Risk Advisory

React Risk Advisory Sweden AB är ett konsultbolag inriktat på rådgivning inom affärsområdena Underrättelse, Risk, Säkerhet och Kris.

Bolaget är i kraftig tillväxt med målet att bli en ledande aktör inom Security Risk Management. Syftet med insatserna är att minska störningar på kunders verksamheter och att säkerställa kontinuitet och tillväxt. 

Som Account Manager kommer du bygga upp din egen kundbas, initialt via nyförsäljning och sedan i ökad grad via merförsäljning. Du kommer jobba från kontoret i Stockholm.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Säljbolag till Act Local AB

Driver du ett säljbolag och är intresserad av ett nytt säljuppdrag? 

Act Local är en framgångsrik och nytänkande SEO-byrå med fokus på lokala företag. Bolaget grundades hösten 2017 med en klar vision, att bli Sveriges ledande SEO-byrå inom lokal sökmotoroptimering, via världens största sökmotor, Google. 

Huvudkontoret är beläget i Helsingborg och de har redan framgångsrika återförsäljare i Stockholm, Göteborg och Norrköping! Eftersom de har gått så bra så söker de nu nya säljbolag över hela Sverige att samarbeta med.

 

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Account Manager till

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och interimstjänster inom ekonomi samt supply chain genom dotterbolaget Gazella Business Support. Som Account Manager, kommer du bygga upp din egen kundbas, initialt via nyförsäljning och sedan i ökad grad via merförsäljning.

Gazella är ett snabbt växande företag, där du har stora möjligheter att göra skillnad och skapa synliga resultat. De ligger mitt i centrala Stockholm i GT30 huset, som erbjuder gym, yoga och nätverkande aktiviteter

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR