Book a call

LEDIGA JOBB

Här kommer du hitta mer information om alla lediga jobb hos oss på Saleshub. Just nu kan du skicka in ditt CV för en spontanansökan så kontaktar vi dig när vi har tjänster som skulle passa dig. 

ÖPPEN ANSÖKAN SÄLJJOBB
ÖPPEN ANSÖKAN FÖRSÄLJNINGSCHEFSJOBB

 Sales Manager till LexEnergy

LexEnergy utvecklar nästa generations ultrasnabbladdare till elbilar. Bolaget ligger i framkant när det gäller att utveckla innovativa energilösningar, snabbladdningsinfrastruktur till elbilar samt flexibla resurser till elnätet. Med deras patenterade lösning LexHub möjliggör bolaget, tillsammans med laddoperatörer, dagligvaruhandel och fastighetsbolag, snabbladdning i stadsmiljö samt förstärkning av det lokala och nationella elnätet. 

I rollen som Sales Manager så kommer du att ansvara för ett befintligt säljteam och du kommer vara en säljande försäljningschef med egen säljbudget. Du kommer att ansvara för att coacha säljteamet, genomföra uppföljningar, leda utbildningspass och ha ett övergripande ansvar för hela säljprocessen.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Sales Representative till LexEnergy

LexEnergy utvecklar nästa generations ultrasnabbladdare till elbilar. Bolaget ligger i framkant när det gäller att utveckla innovativa energilösningar, snabbladdningsinfrastruktur till elbilar samt flexibla resurser till elnätet. Med deras patenterade lösning LexHub möjliggör bolaget, tillsammans med laddoperatörer, dagligvaruhandel och fastighetsbolag, snabbladdning i stadsmiljö samt förstärkning av det lokala och nationella elnätet. 

I rollen som Sales Representative kommer du prospektera och skapa kontakt med nya potentiella kunder för att matcha deras behov med bolagets erbjudande. Du ansvarar för att boka och genomföra ett intromöte och ge ett första intryck av LexEnergy och deras produkter. 

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Säljkonsult till Inre Framgång

Inre Framgång hjälper privatpersoner, chefer och medarbetare att skapa livsomvälvande resultat genom att ge dem en djupare förståelse hur energi, sinne och kropp samverkar via de universella lagarna utan att behöva kämpa eller känna stress. Anna Strandlind som driver Inre Framgång är föreläsare, utbildare, medium, coach, författare, konstnär och hon är en av Sveriges kända andliga profiler.

I rollen som Säljkonsult så kommer du att jobba med frihet under eget ansvar och sälja bolagets utbildningspaket till nya och befintliga kunder. Du kommer ha ett helhetsansvar från att boka och genomföra kundmöten, till att följa upp och slutföra affärer. Du kommer bygga upp en egen kundbas som du även i framtiden kan merförsälja nya exklusiva utbildningslösningar till.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Sales Manager till Orbyt DK

We are now looking for an established salesperson with the ambition to take the next step in their career to become part of an international company in fintech and transaction solutions. Orbyt is a successful company and has the goal of continuing to build an organisation of skilled and ambitious sellers who are committed to driving sales and growth with a customer-oriented focus. You will be responsible for driving complex sales engagements in the corporate segment towards the Swedish market.

In the role of Sales Manager, you will be part of the company's sales team and own a specific customer segment with responsibility for selling the company's platform, which is the Nordic market leader in invoice and payment solutions. The goal is to build a productive pipeline and to maximise revenue through active engagement in building business with new customers.

 

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Senior Account Manager till SBP

Sustainable Business Partner (SBP) är en helhetsleverantör inom greentech och arbetar uteslutande mot B2B-marknaden inom grön teknik och förnyelsebar energi. Bolaget är just nu inne i en stark tillväxtfas varpå det kommer finnas goda möjligheter för rätt kandidat att utvecklas och växa i organisationen kommande år.

I rollen som Senior Account Manager inom B2B blir du SBP:s ansikte och röst utåt gentemot deras kunder, främst fastighetsbolag och större företag. Du kommer att arbeta i ett litet sammansvetsat team som präglas av stark laganda och eget ansvar. Med Stockholm som utgångspunkt ansvarar du för att bearbeta potentiella prospekts/beställare för att boka och inleda en affärsrelation via ett första möte. Därefter väntar flertalet möten från teknisk och finansiell förstudie till slutgiltig offert och rekommendation.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Franchisetagare till Clubtan

i hela Sverige

CLUBTAN är den snabbast växande solkedjan i Danmark med över 400 000 registrerade medlemmar i deras databas. De har ca 100 CLUBTAN-salonger i Danmark och 60 franchisetagare. De är därför en av Europas snabbast växande franchisekedjor och fortsätter deras expansion i snabb takt med stor ekonomisk framgång. I dagsläget finns de i Danmark, England, Nederländerna och nu expanderar bolaget i Sverige och söker därför nya franchisetagare i hela landet.

Affärsmodellen bygger på obemannade solningscenter som ägs och drivs av enskilda ägare men centralt servas av franchisegivaren. CLUBTAN investerar kraftigt i banbrytande teknologi för att säkerställa den bästa kundupplevelsen och problemfri administration för våra franchisetagare.

Redan efter det första året börjar salongerna generera vinst, vilket gör CLUBTAN till en stabil investering.

 

LÄS MER OCH ANSÖK I STOCKHOLM
LÄS MER OCH ANSÖK I GÖTEBORG

 Säljkonsult till Solinstallationer

Solinstallation i Sverige AB grundades i Borlänge, Dalarna och står just nu inför en kraftig expansionsfas.

Bolaget genomför installationer av solceller, elbilsladdare och ödriftsanläggningar – allt med mångårig egen kompetens samlad. De strävar alltid efter att förstå kundens unika behov och de erbjuder den senaste tekniken och de senaste trenderna inom området så kunderna får innovativa och skräddarsydda lösningar. 

Solinstallationer söker en erfaren säljkonsult av sol-installationer som ska ansvara för en hel region som sträcker sig från Västerås till Uppsala. Samt en konsult för en hel region som täcker Dalarna. Som konsult har du möjlighet att ingå i en koncern i stark tillväxt där du kommer jobba med nykundsbearbetning och utveckla försäljningen i den nya regionen.

 

LÄS MER OCH ANSÖK I VÄSTERÅS-UPPSALA

Franchisetagare till

JMS Vattenrening

JMS Vattenrening startades 1994 i Örebro med en tydlig affärsidé – att leverera driftsäkra vattenreningsfilter med hög kvalitet till rätt pris. 

Idag finns JMS på ett 20-tal orter över hela landet. JMS Vattenrening förser hushåll över hela landet med anpassade vattenrening lösningar för ett sundare vatten. JMS finns nära sin målgrupp och hjälper privatkunder med allt från analys och installation till underhåll och service.

Som Franchisetagare och Säljare till JMS Vattenrening säljer och marknadsför du vattenreningssystem till enskilda hushåll, fritidshus och lantbruk med egen vattentäkt. JMS Vattenrening erbjuder ett beprövat system med utbildning, löpande support och stöd.

Bolaget söker Franchisetagare i 17 orter runt om i Sverige läs mer och ansökan nedan. 

  

LÄS MER OCH ANSÖK - BORLÄNGE
LÄS MER OCH ANSÖK - BORÅS
LÄS MER OCH ANSÖK - FALUN
LÄS MER OCH ANSÖK - GÄVLE
LÄS MER OCH ANSÖK - HALMSTAD
LÄS MER OCH ANSÖK - HUDIKSVALL
LÄS MER OCH ANSÖK - KALMAR
LÄS MER OCH ANSÖK - KARLSKRONA
LÄS MER OCH ANSÖK - KRISTIANSTAD
LÄS MER OCH ANSÖK - KUNGSBACKA
LÄS MER OCH ANSÖK - SUNDSVALL
LÄS MER OCH ANSÖK - TRANÅS/NÄSSJÖ
LÄS MER OCH ANSÖK - UMEÅ
LÄS MER OCH ANSÖK - VISBY
LÄS MER OCH ANSÖK - VÄXJÖ
LÄS MER OCH ANSÖK - ÖSTERSUND
LÄS MER OCH ANSÖK - LULEÅ

 Maskinsäljare till Agder Gruppen

i Göteborg

Agder Gruppen är en totalleverantör till entreprenadbranschen och har på kort tid vuxit till att bli en stor aktör som omsätter ca 2 miljarder NOK kunder över hela världen och växer kraftigt.

Som Maskinsäljare i Göteborg så kommer du ansvara för försäljning av entreprenadmaskiner och tillhörande utrustning. Du kommer att Identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter samt bygga och underhålla starka kundrelationer genom proaktivt försäljningsarbete. Försäljningen kommer ske via fysiska möten ute hos kund och som säljare kommer du jobba med stora affärer och ha en omfattande budget. 

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR

 Account Manager till

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och interimstjänster inom ekonomi samt supply chain genom dotterbolaget Gazella Business Support. Som Account Manager, kommer du bygga upp din egen kundbas, initialt via nyförsäljning och sedan i ökad grad via merförsäljning.

Gazella är ett snabbt växande företag, där du har stora möjligheter att göra skillnad och skapa synliga resultat. De ligger mitt i centrala Stockholm i GT30 huset, som erbjuder gym, yoga och nätverkande aktiviteter

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR